honeywell

Honeywell és una multinacional molt multinacional. Som més de 100.000 col·laboradors a tot el mon. Molt multinacional y molt multi-disciplinar.  Des de sistemes de control pel sector aero-espacial, fins a la roba de protecció laboral especial per la indústria química, passant pels termòstats per controlar la calefacció de casa teva.

És aquí, a casa teva, a casa meva, a casa nostra on els productes de Honeywell intenten millorar dia a dia la qualitat, el confort i l’estalvi en tot allò relacionat amb la energia.

Referent des de fa anys com a fabricant de termòstats, reductors de pressió i altres sistemes de control, a Honeywell tenim molt clar que una part del futur del nostre sector està en el IOT (Internet of Things).

Poder tenir vinculats, enllaçats i controlats diferents equips de la nostra llar des de l’smartphone forma part de les possibilitats tecnològiques presents i futures, i de les exigències del mercat presents i futures.

És cap aquí cap a on caminem, sense oblidar els sistemes “de sempre” i amb una premissa: fer que les coses fàcils siguin realment fàcils.


Facebook


Linkedin


web Honeywell