¿Qui som?

Des de 1987 compartim projectes professionals colze a colze. En l`àmbit personal….des de 1991. Diguem-ne que en Ricard Pons i la Romi Marín som un gran equip de 2.

Amb la incorporació de dos nous menuts membres a l’equip, l’Arnau al 1998 i en Xavi al 2001, les nostres prioritats i inquietuds canvien. Comencem a contemplar opcions que ens permetin realitzar un salt qualitatiu a les nostres vides i que ens permeti alinear les nostres vides personals i professionals.

I sorgeix el nostre gran projecte vital: tornar a començar a l’any 2004, abandonar la nostra zona de confort, sumar les nostres forces, habilitats, talents, experiències, per tal de treballar pels nostres somnis, traslladant les nostres vides de Barcelona al Pallars Jussà.

Un cop s’ha començat, ja no hi ha qui ho pari, la reinvenció és continua, una cosa porta a una altra i al 2013 vam ensopegar amb el Personal Branding i, tot i que ja érem conscients, vam donar valor al fet que, sense les persones que ens envolten, els somnis no tenen sentit i el camí seria mol ensopit.

Per damunt de tot hi ha les persones, persones amb les que compartim els camins que són les nostres vides. Aquelles que admirem i de les que aprenem, i aquelles que ens admiren i a les que podem ajudar i ensenyar.

I aquí seguim, colze a colze submergits en el Personal Branding i el Personal Selling per tal de millorar com a persones i com a professionals.
Això sí, amb la mateixa il·lusió de l’any 1987…si fa o no fa.
Ricard foto